Wat is nou een goed sportshirt?

 

Een sport shirt is niet zomaar een normaal T-shirt. Een sport shirt moet namelijk aan een heleboel eisen voldoen. Uiteraard moet een normaal shirt dat ook maar dan toch anders. Een sport shirt moet net als een normaal shirt van goede kwaliteit zijn. Je wilt tenslotte je shirt niet na één wasbeurt al weg hoeven gooien. Je wilt graag dat de kleur mooi blijft en dat het shirt zijn oorspronkelijke model behoudt. Daarnaast wil je dat zowel een sport shirt als een normaal shirt er mooi uitziet en goed afgewerkt is. Maar bij het aanschaffen van een sport shirt moet je op nog meer punten letten.

Is het T-shirt absorberend?

Zweten is heel normaal tijdens het sporten. Daarom is het belangrijk dat je sport shirt goed kan absorberen. Het materiaal waarvan je Shirts gemaakt is zorgt ervoor dat het zweet wel dan niet opgenomen wordt. Katoen is vocht absorberend en zit lekker zacht. Probeer een sportshirt te vinden van 100 % katoen voor het beste resultaat.

Een goed sportshirt is wasbestendig

Ik gaf het straks ook al aan… Je hebt er niets aan als je jouw nieuwe sportshirt na één wasbeurt al in de prullenbak kan deponeren. Sportkleding draag je tijdens je sportactiviteiten en gooi je daarna meestal meteen in de was. Het is een beetje afhankelijk van hoe vaak je sport maar de meeste sportkleding wordt veelvuldig gewassen op een wat hogere temperatuur. Het is daarom noodzakelijk dat je T-shirt gemaakt is van een stevige en was bestendige stof. Je wilt natuurlijk dat je shirt fris ruikt na het wassen en dat het model na 1 x wassen niet verloren gaat. Volg daarom altijd de wasvoorschriften op voor een langdurig mooi shirt!

Sporten is in de mode, dus dat moet je sportshirt ook zijn!

Sporten is mode, wie sport tegenwoordig niet? Iedereen weet dat bewegen gezond is en je erdoor lekkerder in je vel komt te zitten. Je sportkleding mag er dus ook best een beetje modieus uitzien. Misschien zit die oude broek en dat veel te grote versleten shirt wel heel erg lekker op de bank maar je kunt je er niet meer in het openbaar mee vertonen. Ook tijdens het sporten wil je er goed uitzien toch?

Dus kort samengevat, waar let je op bij het kopen van een sport shirt?

Kijk bij het kopen van een sport shirt dus niet alleen naar wat je mooi vind maar ook naar wat praktisch is. Zoek een T-shirt van 100% katoen van een goede kwaliteit, liefst dubbel gestikte naden. Dit shirt neem vocht goed op, is eenvoudig en goed te wassen en blijft mooi van model, ook na meerdere wasbeurten. De website shirtsofcotton.com verkoopt deze kwalitatief goede shirts in meerdere kleuren en modellen. Ga voor winst! Pak je voorsprong en koop een goed sportshirt!